Lider mondial în
conectarea de apeluri şi fonduri

Nobel are un istoric de peste 20 de ani de dezvoltare și creștere profitabilă ca companie de tehnologie, iar poziția actuală ne recomandă pentru a ne purta succesul în viitor. Produsele și serviciile noastre includ: comercializarea online, la nivel mondial, a cartelelor de telefon virtuale preplătite, distribuția de cartele de telefon fizice în America de Nord și România, servicii premium de carrier la nivel mondial, soluții inovative pentru centrele de contact, transfer internațional de bani, livrare de alimente și altele.

Nobel a fost premiată în 2019 a 2-a cea mai bună companie pentru care să lucrezi în România indiferent de domeniul de activitate și a fost desemnată cel mai bun angajator din IT&C de către Undelucram.ro!

Pentru consumatori

NobelCom

NobelCom

NobelCom este prima divizie de retail lansată de Nobel, în 1998, ce comercializează la nivel mondial cartele de telefon virtuale premium la tarife scăzute. Produsele noastre de telefonie fixă şi mobilă oferă pachete de minute avantajoase la o calitate ridicată a clarităţii apelurilor şi preţuri mici. De asemenea, serviciile de top-up NobelCom permit consumatorilor noştri să îşi reîncarce cartelele de telefon preplătite din S.U.A. şi din peste 300 de reţele de telefonie din lume.
Vizitează NobelCom.com
NobelCom

NobelApp

NobelApp oferă cea mai bună calitate şi cele mai mici preţuri de pe piaţă pentru apelurile internaţionale. Cu NobelApp, toate produsele Nobel destinate consumatorilor sunt disponibile cu uşurinţă oricând oricui: cartele telefonice NobelCom, produse de telefonie disponibile exclusiv în aplicaţie şi, în curând, servicii de transfer de bani şi livrare de mâncare.
Vizitează pagina NobelApp
NobelApp
Distribuţia de cartele preplătite

Distribuţia de cartele preplătite

Nobel comercializează cartele de telefon fizice şi reîncărcări de cartelă in S.U.A. şi Canada printr-o reţea de magazine şi prin parteneri distribuitori. Portofoliul de produse include cartele de telefon fizice PINless şi Auto-PINless, reîncărcabile, cu conectivitate la nivel global şi opţiune de apelare rapidă.
Vizitează NobelOne.com
Distribuţia de cartele preplătite

Transfer de bani

Inspirat de nevoile imigranţilor de a trimite bani înapoi acasă, Nobel a intrat pe piaţa transferurilor financiare cu Nobel Financial. Platforma oferă servicii de transfer internaţional de bani la cele mai mici rate de schimb şi comisioane. Consumatorii Nobel Financial pot transfera bani atât de la locaţiile noastre fizice partenere, cât şi online.
Vizitează NobelFinancial.com
Transfer de bani
Livrare de alimente

Livrare de alimente

Prin Nobel Express, oferim servicii de livrare de mâncare din S.U.A. către ţări din Africa precum Liberia, Sierra Leone şi Ghana. Oferta noastră de produse include ulei, orez şi pachete cu diferite alimente de bază, din care clienţii noştri pot alege în funcţie de nevoi.
Vizitează NobelExpress.com
Livrare de alimente

Distribuţia de cartele preplătite România

Nobel oferă aceleaşi servicii de telecomunicaţii naţionale şi internaţionale de înaltă calitate şi clienţilor din România, sub forma cartelelor preplătite Nobel 888, Nobel Naţional şi Nobel Tel. Reţeaua de distribuţie în România a acestor produse este reprezentată de parteneri de top precum Paypoint, PayZone, un-doi centru de plăţi, ZebraPay sau RATB.
Distribuţia de cartele preplătite România

Pentru companii

Carrier

Carrier

Nobel oferă servicii superioare de carrier prin intermediul PoP-urilor din Los Angeles, New York, Toronto, Londra, Frankfurt, Hong Kong şi Bucureşti. Gestionăm o reţea avansată TDM/VoIP susţinută 24 de ore din 24 de echipa noastră tehnică. Reţeaua noastră include peste 700 de de conexiuni active între operatori de telefonie, cu peste 4 miliarde de minute de trafic anual.
Vizitează pagina noastră de servicii
Carrier

Routing

Diamond888 este o platformă puternică de rutare ce permite utilizatorului să selecteze, să creeze şi să modifice scheme specifice de rutare pentru toate destinaţiile în concordanţă cu nevoile sale: poate fi folosită ca o platformă A-Z de conectare sau ca un instrument personalizat pentru companiile ce vor să ofere servicii de înaltă calitate adresate unor grupuri etnice specifice.
Vizitează NobelDiamond888.com
Routing
NobelBiz

NobelBiz

NobelBiz asigură servicii patentate de carrier exclusiv pentru industria centrelor de contact. Punem la dispoziţie tehnologie şi infrastructură de cea mai bună calitate pentru aproape 500 de centre de contact, inclusiv pentru o treime din top 50 companii de outbound, top 50 firme de inbound şi top 50 companii de colectare credite din Statele Unite.
Vizitează NobelBiz.com
NobelBiz

Romanian Telecom Services

Similar pieţei din Statele Unite, Nobel oferă şi în România servicii telecom personalizate pentru companii, cum ar fi conectivitate apeluri Inbound şi Outbound bazate pe tehnologie avansată VoIP/TDM prin reţeaua proprie, închiriere numere de acces locale sau de tip Telverde/Premium, integrare SIP. Platforma noastră Nobel SMS oferă posibilitatea administrării de campanii SMS la tarife competitive, precum şi soluţii SMS prin integrare API cu sistemele clienţilor. Toate aceste servicii sunt monitorizate 24/7 de echipa noastră de experţi din Centrul de Operaţiuni.
Vizitează NobelSMS.com
Romanian Telecom Services

Nobel Newsletter

Abonează-te la newsletter-ul nostru de joburi pentru a fi la curent cu

poziţiile deschise pe viitor în echipele noastre.

Îți mulțumim!

Te rugăm să îţi verifici e-mail-ul şi să confirmi abonarea la newsletter-ul nostru.